Onze meubelen zijn Maatwerk & Stevig, zoals meubelen behoren te zijn. Passend in of buiten het huis, qua stijl en afmeting. Natuurlijk, duurzaam en handgemaakt.

Onze meubelen lopen erg uiteen omdat we maatwerk leveren.

Wij gaan met onze meubelen vaak terug naar de origin, de oorsprong, met hout en metaal. Zo maken we veel gebruik van bijv.: Diverse soorten Steigerhout (robuust & duurzaam), Eikenhout, (traditioneel & kwaliteit) en Douglas(harde europese naaldhoutsoort). We hebben voor ieder wat wils, ‘Een meubel op maat is altijd exclusief, maar hoeft niet altijd duur te zijn.”

Restylen, opknappen, restauratie: Wilt u uw eigen meubels een nieuwe of vintage look geven, dat is zeker mogelijk. Neem contact met ons op en in overleg kunnen we uw meubels maken zoals u wilt. Denk hierbij aan een andere kleur, een ander blad, andere poten, lakken, waxen, niks is ons te gek om dit te realiseren.

Service: Installatieservice is bij ons altijd standaard. We komen de meubels brengen en installeren zodat we er zeker van zijn dat alles naar wens is.

Horeca- en BBQmeubels: Wij hebben ook veel ervaring met robuuste duurzame horecameubelen en BBQ-inbouwmeubels. Krasvast, makkelijk schoon te houden en stevig! Wij leveren Qualiteit voor een redelijke prijs. Altijd al die mooie, stevige, robuuste ombouw voor uw BBQ gewild? Wij realiseren uw droom met een ombouw op maat en betrekken u in het proces! Door onze specialismen samen te voegen zijn we in staat om BBQ’s op maat te maken met inbouwmeubel.

U kunt zelf kiezen welk hout uw voorkeur heeft. Enkele voorbeelden zijn:

Eikenhout: Wilt u een meubel van eikenhout? Deze proberen we altijd zo veel mogelijk naar uw wens in te kopen en de kwaliteit moet altijd perfect zijn. Wij hebben altijd monsters zodat u kunt kiezen voor het eiken wat bij uw interieur past. U kunt ook het frame naar keuze uitzoeken of ons uw wens door geven zodat we dat kunnen realiseren.

Steigerhout: DE trend van tegenwoordig, waarom komt u bij ons voor uw steigerhouten meubelen? Eerlijkheid, ervaring, het juiste advies en het beste steigerhout tegen eerlijke prijzen, wij kopen alles groot in, zo is onze prijs altijd scherp. Wij hebben nieuw steigerhout, gebruikt steigerhout en geïmpregneerd steigerhout. Dit is een proces waarbij onder grote druk impregmeer vloeistof in het hout wordt gespoten. Dit geeft een mooi effect aan het hout en is ook gelijk het beste hout voor buiten en is bestand tegen alle weersomstandigheden.

Douglashout: Een van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Levensduur onbehandeld 10-15jaar. Om vergrijzing te voorkomen kunnen wij het hout behandelen.